Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Διπλό παραμονής ο Παλληνιακός, 1-0 τον Φοίβο στην Κρεμαστή!

Το καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία έκανε ο Παλληνιακός που επικράτησε 1-0 στην Κρεμαστή του τοπικού Φοίβου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ άνοιξε κι άλλο τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ παρέμεινε στην 3η θέση με 26 πόντους!
Ο Σάμιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 38’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι μετά από ασίστ του Μπίτιλη, ενώ ο δεύτερος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Μιχαλάκη και τον Λαό στο 43’. Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι είχαν κι άλλες ευκαιρίες με κορυφαίες το τετ-α-τετ του Σάμιου στο 60’, που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, και το πλασέ του Ξαγοράρη στο 70’ με τον Μιχαλάκη εξουδετερωμένο, αλλά αμυντικός απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Διαιτήτευσαν οι Κακουλίδης (Θράκης), Χιόνης, Όντος (Αθηνών)

ΦΟΙΒΟΣ ΚΡ. (Σ. Ορφανίδης): Μιχαλάκης, Μαργαρίτης, Λαός (58’ Πατσίλης), Παπασταμάτης, Νικήτας, Γαργάλης, Τζελάι (71’ Μαντικός), Γκινής (81’ Ταφάνι), Λαμίν, Λαμίν Αρφαράς (75’ Μπανουσάι), Ορφανίδης
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Αθανασόπουλος, Δημογιάννης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Δημητρίου, Μαλάι (81’ Κούνας), Ζέλο (85’ Τρυφιάτης), Σάμιος, Ξαγοράρης (93’ Κυριόπουλος), Μπιτίλης, Μπαμίχας (64’ Κούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου