Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ισόπαλο 0-0 το ντέρμπι στο Μαρκόπουλο

Χωρίς νικητή και σκορ έληξε το ντέρμπι στο Μαρκόπουλο, ανάμεσα στη Μαρκό και τον Αστέρα Βάρης. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους τις κυριότερες, όμως ο Μαρινάκης κράτησε όρθιους τους φιλοξενούμενους, που διατήρησαν το +7 από τους γηπεδούχους, με τους «πράσινους» να έχουν παιχνίδι λιγότερο.
Στο πρώτο μέρος η Μαρκό θέλησε να πιέσει, αλλά ο Αστέρας κράτησε το κέντρο με αποτέλεσμα να μην βγουν πολλές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλύτερη στιγμή στην αντεπίθεση, όταν ο Ντούλιας βγήκε από τα δεξιά και έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Κύρκος απέκρουσε.
Στο δεύτερο μέρος ο Μαρινάκης έβγαλε καλά αντανακλαστικά, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ αμυντικός του έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα με υπερένταση απομάκρυνε σε κόρνερ. Άλλη μία καλή στιγμή ήταν με τον Πλιάγκα, ο οποίος καθυστέρησε μετά από έξοδο του Μαρινάκη, με τον δεύτερο να στέκεται στο ύψος του πέναλτι και να αποκρούει το πλασέ του πρώτου!
Το ματς ξεκίνησε με 20άλεπτη καθυστέρηση, επειδή προέκυψε θέμα με την αστυνομία, που ζήτησε την εκκένωση της κεντρικής εξέδρας με το σκέπαστρο, αλλά στη συνέχεια ο κόσμος εισήλθε κανονικά.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Χόικας, Κουλοχέρης.

ΜΑΡΚΟ (Π. Τσιγκούλης): Κύρκος, Γκριμέκης, Μανωλιάς, Τσίκλος, Χοντζάι, Τζιβίλογλου, Χίσο (80’ Δημητρακόπουλος), Φουκαράς (50’ Καλιαμπάκας), Αρσενίδης (60’ Νταής), Σαντριά (60’ Πλιάγκας), Ζαραδούκας.
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Λεοντίου, Τσακύρης, Σκουρλής, Μάγγος, Δημητρόπουλος (89’ Γκέρκι), Μίχος (91’ Τουρούκης Μ.), Ζουρούδης, Νιούμαν (46’ Μασκλαβάνος), Ντούλιας (67’ λ. τρ. Παπανικολάου).
Φωτό: Γήπεδα Ανατολικής Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου