Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Μαρκό: «Καλά και ωραία τα μεγάλα λόγια»

Ανακοίνωση-απάντηση στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εξέδωσαν από τη Μαρκό, με αφορμή τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι το περασμένο Σάββατο. Οι πράσινοι ζητούν τις απαντήσεις τους από τους ερυθρόλευκους, σημειώνοντας πως η ομάδα του Αγίου Στεφάνου δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις περί μεγάλης ιστορίας στη Μαρκό.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Μαρκό αναφέρονται τα εξής: «Με αφορμή την ανακοίνωση της ομάδας του Αγίου Στεφάνου και την αναφορά στην ομάδα μας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Καλά και ωραία τα μεγάλα λόγια αλλά..!!
1 : Να μας απαντήσει κάποιος..πως καταδικάζουν τα επεισόδια..αλλά συγχρόνως άνοιξαν οι λαμαρίνες μπροστά στα μάτια μας ώστε να ξαναμπούν οι δράστες μετά την..βόλτα του βουνού σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.
2 : Να μας απαντήσει κάποιος από ποιούς δεχόταν απειλές περί σπιτιών και σουβλατζίδικων ο κ. Βλάχος έξω από τα αποδυτήρια επί 3 ώρες με αποτέλεσμα να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.
3 : Αφού υπάρχει οπτικό υλικό θα θέλαμε σαν ΜΑΡΚΟ να δούμε ΕΝΑΝ, όχι δύο, έναν σεκιουριτά όπως δήλωσε ο κύριος Αξιώτης ότι είχε φέρει στο γήπεδο.
4 : Από ποιους δέχτηκε λεκτική επίθεση ο κύριος Νάκας, ζητώντας του να παραιτηθεί μαζί με τον κύριο Γιαρένη γιατί έχουν καταντήσει την ΕΠΣΑΝΑ μπ****ο.
5 : Να μας απαντήσει κάποιος αν οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Στεφάνου ήταν απογοητευμένοι λέγοντας ότι δεν είναι πρώτη φορά που το κάνουν αυτό οι "φίλαθλοι" της ομάδας τους.
6 : Να μας απαντήσει κάποιος αν σύμπτωση επαναλβανόμενη (Κερατέα, Βάρη) συνεχίζει να είναι σύμπτωση.
7 : Θα θέλαμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον αξιόλογο άνθρωπο και παράγοντα, αντιπρόεδρο κ. ΜΑΚΡΗ ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά ότι ήταν αναμενόμενα αυτά λόγω των δημοσιευμάτων με τις δηλώσεις του κυρίου Αξιώτη.
Τέλος δεν γίνεται να μιλάει και να κάνει υποδείξεις ο Άγιος Στέφανος περί μεγάλης ομάδας και ιστορίας στην ΜΑΡΚΟ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου