Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Δρούγκας: «Έχουμε αγανακτήσει…»-Το βίντεο του Μαρκό-ΑΟ Γλυκών Νερών

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Μαρκό και κυρίως την επίμαχη φάση με το πέναλτι που σφυρίζεται εις βάρος του ΑΟ Γλυκών Νερών εξέδωσε ο Γιώργος Δρούγκας. Ο πρόεδρος του ΑΟ Γλυκών Νερών σημειώνει ότι η ομάδα του έχει αγανακτήσει με τις εις βάρος της διαιτητικές αποφάσεις, χαρακτήρισε ανήθικη τη διοίκηση της Μαρκό, καλώντας την να μείνει μακριά από την ομάδα του και εξέφρασε την ελπίδα να αντιληφθούν από τη διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ ότι για το καλό της Ένωσης πρέπει το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό και να παίζεται επί ίσοις όροις. Μαζί επισυνάπτεται και το βίντεο του αγώνα.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Δρούγκας σημειώνει: «Στο ίδιο έργο θεατές. Για άλλη μία φορά βιώσαμε στο πετσί μας την αδικία από τα σφυρίγματα της διαιτησίας. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυς για τη φάση στην οποία δόθηκε το πέναλτι. Αρχικά υπάρχει καταφανέστατο οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίζεται από τον Α’ βοηθό και στη συνέχεια η «βουτιά» του επιθετικού με τον διαιτητή να μην σφυρίζει το… θέατρο και να δίνει κίτρινη κάρτα ως όφειλε στον παίκτη της Μαρκό, αλλά μετατρέπεται σε πέναλτι-«φάντασμα» από τον Α’ βοηθό με σπριντ 50 μέτρων, παρόλο που ο διαιτητής έχει αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί χωρίς να σφυρίξει κάτι. Σε πέντε περιπτώσεις που ήταν ο ορισμός της κίτρινης κάρτας (τραβήγματα, χτυπήματα εκτός φάσης και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα) δεν δίνεται καμία με συνέπεια να στερήσουν από την ομάδα τους τρεις πόντους που δικαιούταν βάσει της αγωνιστικής της απόδοσης. Έχουμε αγανακτήσει με τις αποφάσεις εις βάρος της ομάδας μας για πολλοστή φορά και με την αδιαφορία των υπευθύνων (ΔΣ ΕΠΣΑΝΑ, αρχιδιαιτητής) σε όσα συμβαίνουν στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.
Υ.Γ. Όσον αφορά τη διοίκηση της Μαρκό «απέδειξαν» χθες και μετά τον αγώνα, όπως και πριν τον αγώνα, το πόσο ανήθικοι είναι. Γι’ αυτό τους καλούμε να ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους και να μείνουν μακριά από τον ΑΟ Γλυκών Νερών γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της.
Υ.Γ. 2: Ελπίζουμε από την διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ επιτέλους να αντιληφθούν ότι για το καλό της Ένωσης και του ποδοσφαίρου το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ανταγωνιστικό και να παίζεται επί ίσοις όροις.
Γιώργος Δρούγκας,
Πρόεδρος ΑΟ Γλυκών Νερών».
Το βίντεο του αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου