Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Δυνατή κίνηση στα μετόπισθεν με Βένο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Στη φώτο ο Διαμαντής Βένος με το κασκόλ του Ολυμπιακού
και αριστερά ο μάνατζέρ του Κώστας Καπίνο,
αδερφός του τερματοφύλακα της Βέρντερ Βρέμης
Μία πολύ καλή κίνηση στα μετόπισθεν ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που προχώρησε στην απόκτηση του Διαμαντή Βένου. Πρόκειται για έναν παίκτη που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική και το πλεονέκτημά του είναι ότι αγωνίζεται ως «μικρός».
Ο Βένος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν έπαιζε στο Σούλι Παραμυθιάς στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με τον Θεσπρωτό στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επίσης έχει παίξει στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννενα, έχει περάσει για ένα εξάμηνο από τις ακαδημίες του Ατέρα Τρίπολης, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Αστέρα Παραποτάμου, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Η μεταγραφή αυτή ολοκληρώθηκε μετά από προσωπικές ενέργειες του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού Αντώνη Φώσκολου.
Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την απόκτηση του Διαμαντή Βένου αναφέρεται: «Ο Βένος ντύθηκε στα ερυθρόλευκα! Η ομάδα μας πραγματοποίησε ακόμη μία μεταγραφή, καθώς πριν από λίγο ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αξιώτης έδωσε τα χέρια με τον Διαμαντή Βένο. Ο Βένος είναι 21 ετών (7/2/1997) ύψους 1,88 και αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ. Μέχρι πρότινος έπαιζε στο Σούλι Παραμυθιάς στη Γ’ Εθνική, ομάδα με την οποία είχε κερδίσει πέρυσι την άνοδο στην τρίτη κατηγορία. Στη Γ’ Εθνική είχε παιχνίδια και με τον Θεσπρωτό, ενώ την καριέρα του ξεκίνησε από τον Αστέρα Παραποτάμου. Επίσης έχει παίξει στην Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει περάσει για ένα εξάμηνο και από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.
Διαμαντή σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν!
Μετά την υπογραφή ο Διαμαντής Βένος δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Η διοίκηση της ομάδας και ο τεχνικός διευθυντής με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο και με έκαναν να πω το ναι άμεσα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει ο Ολυμπιακός τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου