Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Της… ανατροπής στη Βάρη, 3-2 ο Αστέρας τον Νικολακάκη και παρέμεινε στην κορυφή

Μόνος πρώτος στη βαθμολογία έμεινε ο Αστέρας Βάρης, ο οποίος επικράτησε 3-2 εντός έδρας του Νικολακάκη σε ένα ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς, που είχε δύο ανατροπές στο σκορ!
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 38’ με τον Ντούλια, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, σκοράροντας και στη δεύτερη συμμετοχή του με τον Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 48’ με εκτέλεση πέναλτι του Μαβίδη, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι, ενώ ο Νικολακάκης έκανε την ανατροπή στο 71’ και πάλι με τον Μαβίδη. Ο Νιούμαν έφερε ξανά το ματς στα ίσια στο 76’, ενώ ο Ντούλιας με το δεύτερό του γκολ στο ματς, στο 82’, έκανε την ολική επαναφορά για τον Αστέρα διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Κουλοχέρης, Χόικας. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος (53’ Τουρούκης), Λεοντίου, Μαγγίνας, Τσακύρης (66’ Μασκλαβάνος), Παπανικολάου (70’ Βεϊόγλου), Μίχος, Ζουρούδης, Νιούμαν, Ντούλιας (86’ Σκουρλής).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Κατσάνος, Τζήρας (80’ Σπυρόπουλος), Μίχας, Βαφειάδης, Μωϋσιάδης, Τσαπανίδης, Κολονέρος, Τσαλερίδης (80’ Αθανασόπουλος), Σκούρας, Μαβίδης (76’ Αναγνώστου), Πάλμος (46’ Μινοσιάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου