Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Με το δεξί στο 2019 ο Θησέας, 2-0 την Τριγλία Ραφήνας

Τις υψηλές του πτήσεις στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζει ο Θησέας Νέας Μάκρης, που έκανε καλό ποδαρικό μέσα στο 2019, καθώς επικράτησε στο φινάλε του πρώτου γύρου 2-0 της Τριγλίας Ραφήνας. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος έφτασαν στη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 51’ ο Αθανασόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Μουλλάκης, σε μία φάση που αρχικά ο διαιτητής δεν καταλόγισε κάτι, αλλά την εσχάτη των ποινών υπέδειξε ο βοηθός Τζαφόλιας. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μηναδάκης, που έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία.

Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Τζαφόλιας Δ., Κάλλης. 

ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Μηναδάκης, Τσέλιος (61’ Παπάς), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (85’ Ρακιπλάρι), Μουλλάκης (71’ Ματζεβελάκης), Πράπας (90’ Γεωργιόπουλος).
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Μπαρδής, Κονταρίνης, Κακκαράς (85’ Πετράκης), Τσούκας Ι., Νικολακόπουλος, Τσαγκάρης, Ζαφειρόπουλος, Δελαπόρτας (46’ Παπαδιονυσίου), Τσούκας Κ., Μουστόγιαννης, Κολοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου