Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Σημάδι… ζωής ο Παλλαυρεωτικός, 1-0 τα Καλύβια!

Γούρικο ήταν το ποδαρικό στο 2019 για τον Παλλαυρεωτικό, αφού η ομάδα του Λαυρίου κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από σχεδόν τρεις μήνες και 11 ματς, επικρατώντας 1-0 εντός έδρας του ΠΑΟ Καλυβίων. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των «κιτρινοπράσινων» στο πρωτάθλημα, ενώ αξιοσημείωτο ήταν η επιστροφή του Μωραΐτη, ο οποίος επέστρεψε μετά από τραυματισμό και πέτυχε το νικητήριο γκολ μόλις 11 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν σωστά, όμως στις καθυστερήσεις λύγισαν. Στο 91’ ο Παπαγεωργίου έκανε ανάποδο ψαλίδι, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μωραΐτης διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Στα συν για τους γηπεδούχους η δυναμική παρουσία του κόσμου τους, που γέμισε το γήπεδο!

Διαιτήτευσαν οι Βλάχος Ανδ., Τζαφόλιας Β., Τσέλιος.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Καραγιάννης, Χουσεΐν (80’ Μωραΐτης), Σάμιος, Πώχος, Διακορώνας (70’ Δημητρόπουλος), Καυκιάς, Σπυρόπουλος, Βελετάκος (78’ λ. τρ. Μπεργιάννης), Παπαδόπουλος (93’ Πιτσικάλης), Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Γ. Τζιβίλογλου): Αφουξενίδης, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Σύρος, Μαυροθαλασσίτης, Αναστόπουλος, Κοντζάι, Πασκάλι (68’  Χάιδος), Λάπας, Ντογάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου