Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Οριστικά τέλος ο Ζαγουρής από τον Παλλαυρεωτικο!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παλλαυρεωτικού και επίσημα αποτελεί ο Νίκος Ζαγουρής. Η παραίτηση του πολύπειρου τεχνικού, είδηση που σας αποκάλυψε  αποκλειστικά το Epsanastisentra νωρίτερα, έγινε δεκτή και πλέον η διοίκηση των Λαυριωτών βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, με την περίπτωση του Γιώργου Παπαϊωάννου να παίζει δυνατά, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο υποψήφιοι.

Ο Νίκος Ζαγουρής πήγε κύριος στον Παλλαυρεωτικό και έφυγε κύριος, προτείνοντας ο ίδιος ουσιαστικά τη λύση αυτή έτσι ώστε να αλλάξει κάτι άμεσα στην ομάδα! Με τον Ζαγουρή ο Παλλαυρεωτικός πέτυχε σπουδαία πράγματα, κατακτώντας την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, με τη διοίκηση του σωματείου να του εύχεται τα καλύτερα για τη συνέχεια!
Όπως σας αναφέραμε τρεις είναι οι υποψήφιοι για τον πάγκο της ομάδας, με την περίπτωση του Γιώργου Παπαϊωάννου να παίζει πολύ δυνατά, ενώ υπάρχουν ακόμη δύο δυνατά ονόματα. Σε κάθε περίπτωση ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζαγουρή, κάτι που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα αύριο το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου