Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Ξανά στην κορυφή ο Αστέρας, 3-0 τη Μάχη Μαραθώνα

Στην κορυφή της βαθμολογίας πέρασε εκ νέου ο Αστέρας Βάρης, που επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 εντός έδρας της Μάχης Μαραθώνα. Οι γαλάζιοι είχαν καλή κυκλοφορία και καλά τρεξίματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους φιλοξενούμενους, με εξαίρεση μία φάση και έφτασαν δίκαια στη νίκη με τον Ζουρούδη σε ένα ακόμη ματς να… πυροβολεί.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάγγος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μίχου, ενώ το 2-0 ήρθε στο 41’ από σουτ του Ζουρούδη, μετά από φάση διαρκείας. Ο πολύπειρος επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 47’ με ωραίο πλασέ, εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Παππά. Ο Αστέρας είχε και δοκάρι στο 30’ με τον Νιούμαν.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Τζαφόλιας Δ., Πολυχρονιάδης.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Γιαμάς (80’ Γκέργκη), Μίχος (83’ Μασκλαβάνος), Ζουρούδης, Παπάζογλου (88’ Βεϊόγλου), Νιούμαν (68’ Τσακύρης).
ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Α. Σιδηράς): Παππάς, Καχόπουλος, Φλώρος (57’ Σένε Κ.), Βούσουλας, Αχμέτ, Καραλής, Τζήμας (59’ Παρούσος), Νταής, Σένε Α. (87’ Σελαμάι), Τσέλα (66’ Δημγκιόκα), Σαβουλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου