Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ηρωικός ο Κεραυνός πήρε βαθμό στη Ραφήνα, 0-0 με την Τριγλία με τον Τσίκλο να παίζει τερματοφύλακας!!!

Πολύτιμο βαθμό πήρε στη Ραφήνα ο ψυχωμένος Κεραυνός που ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Τριγλία και βάσει της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ! Οι παίκτες του Θανάση Πετούρη έβγαλαν τον καλό τους εαυτό στο γήπεδο και κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό που τους δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.
Ήταν φανερό ότι οι γηπεδούχοι έχουν πρόβλημα με το γκολ, αφού για άλλον ένα αγώνα οι παίκτες της Τριγλίας δεν βρήκαν δίκτυα. Ο προηγούμενος ήταν πάλι εντός έδρας. Δεν ξέρουμε αν είναι συμπτωματικό αλλά η Ραφήνα «αγχώνει» τους ποδοσφαιριστές και κλωτσάνε τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται.
Σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι ο Θοδωρής Τσίκλος όχι μόνο πήρε τη φανέλα με το Νο 1 αλλά εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Η φυσική του θέση μπορεί να είναι σέντερ μπακ όμως και ως τερματοφύλακας έλαμψε με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του.
Από την άλλη και ο Μπάρδης ο κίπερ της Τριγλίας είχε εκπληκτικές αποκρούσεις και έσωσε την ομάδα του από βέβαια γκολ. Ο Κεραυνός κατέβηκε για να πάρει τη νίκη και με την μέτρια εμφάνιση των γηπεδούχων λίγο έλειψε να κάνει το διπλό.
Οι φάσεις
Στο 10΄ θα μπορούσε ο Κεραυνός να προηγηθεί με τον Μαγγανά που σούταρε δυνατά, αλλά ο πολύ καλός Μπάρδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κεραυνός με τον Βαγγέλη έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά στο πρωτο σουτ που έπιασε απέκρουσε ο Μάριος Μπάρδης και στην επαναφορά το σουτ του Βαγγέλι αποκρούσθηκε από τους αμυντικούς της Ραφήνας.

Στο 29΄ η Τριγλία έκανε αισθητή την παρουσία της, αλλά το σουτ του Ταμπάκη έφυγε άουτ. Στο 40΄ ο Ζαφειρόπουλος έφυγε μόνος του, αλλά η μπάλα κόπηκε από χέρι των αμυντικών μέσα στην περιοχή του Κεραυνού, παράβαση που δεν καταλογίσθηκε από τον διαιτητή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Τριγλία Ραφήνας να έχει μπει αποφασιστικά στο παιχνίδι και να πιέζει τον Κεραυνό. Στο 47′ ο Ζαφειρόπουλος ελίχθηκε ωραία από τα δεξιά και έβγαλε μπαλιά στον αφύλακτο Τσάγγαρη, το σουτ του οποίου βγήκε μόλις άουτ.

Στο 54΄ δυνατό σουτ του Ζαφειρόπουλου μόλις άουτ από τα δοκάρια του Τσίκλου. Στο 64΄ έκανε αισθητή την παρουσία του ο Κεραυνός, αλλά το σουτ του Βαγγέλη αποσόβησε με γροθιές ο Μπάρδης. Στο 65΄και 66΄ είχαμε διπλές ευκαιρίες για την Τριγλία να προηγηθεί, αλλά τα σουτ των Κακαρά και Τσάγγαρη αποκρούσθηκαν από τον Τσίκλο.

Στο 68΄ ο Βαγγγέλης Βεντούρας που είχε μπει πριν από δευτερόλεπτα αλλαγή στην θέση του Κολοβού συγκρούσθηκε με τον Τσίκλο και αποχώρησε υποβασταζόμενος με τον Δημήτρη Βατίστα να παίρνει την θέση του.

Στο 88΄ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουστόγιαννη από την γραμμή της μεγάλης περιοχής πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στην φάση που προηγήθηκε από το φάουλ, ο μέτριος διαιτητής Δήμας απέβαλε τον προπονητή της Τριγλίας για διαμαρτυρία.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Μπάρδης, Κολοβός (67΄ Βεντούρας, 68΄ λ.τρ. Βατίστας), Αρβανιτίδης, Τσούκας, Νικολακόπουλος, Καραγιάννης, Ταμπάκης, Κακαράς (86΄ Παπαδιονυσίου), Ζαφειρόπουλος, Μουστόγιαννης, Τσάγκαρης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. (Θ. Πετούρης): Τσίκλος, Μαρμαράς, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Αναγνώστου, Ν. Βαγκέλι, Μάτι (84΄ Ζαγουρής), Κατσίκης, Π. Βαγγέλη (78΄ Στεργίου), Κοντογιάννης, Μαγγανάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου