Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Κοινή ευχή Ζαγουρή-Πετούρη να κερδίσει ο καλύτερος!

Δηλώσεις στο Epsanastisentra ενόψει του μεγάλου ντέρμπι του δήμου Λαυρεωτικής έκαναν οι προπονητές του Παλλαυρεωτικού και του Κεραυνού Κερατέας. Νίκος Ζαγουρής και Θανάσης Πετούρης έκαναν μια κοινή ευχή, που είναι να κερδίσει ο καλύτερος και να γίνει καλός ματς!
Οι δηλώσεις του Νίκου Ζαγουρή: «Έμεινα ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση της ομάδας κόντρα στα Γλυκά Νερά και θεωρώ ότι χάσαμε άδικα. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το ματς με τον Κεραυνό είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Κεραυνός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται χρόνια στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και είναι έμπειρη ομάδα. Εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, να έρθει ο κόσμος και να το ευχαριστηθεί και ο καλύτερος να κερδίσει». 
Οι δηλώσεις του Θανάση Πετούρη: «Εμείς κλείνουμε μια εβδομάδα δύσκολη με τρία σερί ματς, με Αστέρα Βάρης, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και Παλλαυρεωτικό τώρα. Πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, καθώς γνωρίζουμε ότι η δυναμική του αντιπάλου στην έδρα του αυξάνεται σημαντικά. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίζουν δύο ομάδες του ίδιου δήμου, που είναι στην Α’ κατηγορία. Θέλουμε το ματς αυτό να είναι όμορφο από πλευράς θεάματος και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου