Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Παπαδόπουλος: «Στόχος η ανάταση σε βαθμολογία και ψυχολογία»

Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με το Παλλαυρεωτικό έμεινε ο Μάκης Παπαδόπουλος, όπως τόνισε στο Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Νικολακάκη στάθηκε και στο ματς που ακολουθεί με την Άνοιξη, για το οποίο σχολίασε ότι στόχος είναι η νίκη τόσο για τη βαθμολογική,  όσο και την ψυχολογική ανάταση της ομάδας του.
«Έμεινα ικανοποιημένος όχι τόσο για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά περισσότερο για την εικόνα της ομάδας μου. Έχουμε σταθερή βελτίωση στην απόδοσή μας σε κάθε ματς και ο βαθμός είναι πολύτιμος γιατί είναι η ουσία, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο όπως ο Παλλαυρεωτικός», δήλωσε στο Epsanastisentra ο Μάκης Παπαδόπουλος και συνέχισε: «Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό, με εξαιρετικό ρυθμό και ταχύτητα, παρά τις κακές συνθήκες. Το αποτέλεσμα νομίζω ήταν δίκαιο, ενώ πολύ καλή ήταν και η διαιτησία. Από την πλευρά μας ευχαριστούμε τον Παλλαυρεωτικό για τη φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά».
Για το ματς που ακολουθεί με την Άνοιξη, ο τεχνικός του Νικολακάκη σχολίασε: «Στόχος μας είναι να είμαστε πιο βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι και δουλεύοντας πιο ουσιαστικά πλέον στον επιθετικό τομέα να αρχίσουμε να βρίσκουμε τις λύσεις στο σκοράρισμα, κάτι που θα μας επιτρέπει να προσεγγίζουμε διαφορετικά τα παιχνίδια. Κοιτάμε μπροστά και στοχεύουμε στο επόμενο ματς με την Άνοιξη να μπορέσουμε να εμφανίσουμε την ομάδα με περισσότερα επιθετικά στοιχεία, ώστε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς που θα είναι μια ανάταση και βαθμολογική, αλλά πάνω απ’ όλα ψυχολογίας. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μου και αυτό γιατί μου δίνουν αυτό το δικαίωμα μέσα από τον τρόπο που δουλεύουν και τη διάθεση που δείχνουν στην προπόνηση και θεωρώ ότι στο επόμενο διάστημα η εικόνα μας θα είναι αυτή που θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου