Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Χριστοφιλέας: «Είμαστε προετοιμασμένοι για ακόμη ένα δύσκολο ματς»

Μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου όπως τόνισε στο Epsanastisentra ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος σημείωσε ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στη μεσοβδόμαδη νίκη επί του Κεραυνού Κερατέας.
«Παίξαμε με μια ομάδα που δημιούργησε προβλήματα απέναντι σε δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και, όπως ήταν λογικό, γνωρίζαμε και περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Όπως και αποδείχτηκε δύσκολο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού ο Κεραυνός προηγήθηκε πολύ νωρίς στο ματς και μας δημιούργησε ένα βουνό που έπρεπε να ανέβουμε. Είχαμε στην πλάτη μας και το κακό αποτέλεσμα από το ματς με τη Μαρκό και δεν είχαμε καμία άλλη επιλογή από το να τα δώσουμε όλα για την ανατροπή αφού θέλαμε τόσο πολύ τη νίκη αυτή. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι η ομάδα του Κεραυνού δεν είχε τη δυνατότητα να ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία της και είναι λίγο πιο πίσω σε σχέση με την ομάδα μας, αλλά και το γεγονός ότι είχαμε μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης», τόνισε για το ματς με τον Κεραυνό ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Βέβαια, όλα αυτά δεν αναιρούν την πολύ καλή εικόνα που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο. Η προσπάθεια των παικτών μου ήταν καταπληκτική, ενώ πρέπει να σταθώ και στον ρυθμό που είχαμε στο ματς, που ήταν πολύ καλός για τα δεδομένα αυτής της αναμέτρησης, αλλά και της εποχής. Οι παίκτες μου με αυτόν τον τρόπο έδειξαν ότι θέλουν πάρα πολύ να οδηγήσουν την ομάδα σε επιτυχίες στη φετινή σεζόν και είναι κάτι που με χαροποιεί. Βέβαια, παρά το θετικό αποτέλεσμα και την καλή εικόνα, είδα κάποιες αδυναμίες τις οποίες φροντίζουμε να μην της έχουμε ξανά στην πορεία μέσω της δουλειάς μας».
Για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα ο τεχνικός του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε μια ομάδα που έχει κάνει πάρα πολύ καλή αρχή απέναντι στην Τριγλία, πάλεψε πολύ το ματς με τη Μαρκό, ενώ πήραν και τη νίκη στο ματς με τον Παθιακάκη ενδιάμεσα. Θα είναι επίσης μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι, όπως για κάθε ματς, να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία».
Το θετικό για τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα είναι ότι έχει άπαντες παρόντες, αφού επέστρεψε και ο Λένγκα που εξέτισε την ποινή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου