Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Παλληνιακός, 3-2 ήττα από τον Ιάλυσο

Σε ένα ματς που δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία, κυρίως για τη φάση του πέναλτι που ήταν αρκετά τραβηγμένο, ο Παλληνιακός γνώρισε την ήττα από τον Ιάλυσο στη Ρόδο με 3-2. Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ μία ακόμη εμπειρία από τη Γ’ Εθνική και το χειροκρότημα των αντιπάλων οπαδών.
Ο Ιάλυσος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και δικαίως πήρε κεφάλι στο σκορ, ενώ είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλο τέρμα. Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Δελαπόρτας με πλασέ, με το 1-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το «Οικονομίδειο». Αρχικά δέχτηκαν την ψυχρολουσία στο 50’ με το αυτογκόλ του Αρκούδα που έφερε το σκορ στο 2-0, όμως γρήγορα μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με εξαιρετικό γκολ του Ζέλο, με ωραίο σουτ στο 54’. Στο 67’ λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση από την κεφαλιά του Ματσαδέ, ενώ στο 80’ ο Ιάλυσος «καθάρισε» το ματς. Ο Παρχαρίδης είδε πέναλτι σε προβολή του Δημητρίου, καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του ενώ ήταν πεσμένος, και καταλόγισε το πέναλτι. Ο Μισέλ ανέλαβε την εκτέλεσή του και έκανε το 3-1. Οι παίκτες του Παλληνιακού δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 3-2 στο 93’ με κοντινή προβολή του Ρ. Κωστόπουλου, μετά από γύρισμα του Κυριόπουλου.

Διαιτήτευσαν οι Παρχαρίδης (Δράμας), Στεφούλης (Γρεβενών), Νατσόπουλος (Δ. Αττικής).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Θ. Τερζής):Ανδρούτσος, Κόλα, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης (77’ Αθανασίου), Περογαμβράκης, Μισέλ, Γεωργίου (77’ Χειμωνέττος), Δελαπόρτας (83’ Ομπίνα), Κορέτα (57’ Βελλίνης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Τσάκαλος, Κούνας (54’ Σπ. Κωστόπουλος), Αρκούδας (63’ Μερκούρης), Ελ Γκαμάλ, Τρυφιάτης (67’ Κυριόπουλος), Δημητρίου, Ζέλο, Σάμιος, Ματσαδές (78’ Ρ. Κωστόπουλος), Μπίτιλης, Βλάχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου