Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στους «16» ο Παλληνιακός, 3-2 τον αξιόμαχο Πρωτέα στην παράταση!

Στους 16 του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ προκρίθηκε ο Παλληνιακός, που ξεπέρασε στην παράταση το εμπόδιο του αξιόμαχου Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας, του οποίου επιβλήθηκε με 3-2 εντός έδρας. Οι κιτρινόμαυροι, παίζοντας με πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και την ψυχραιμία να πάρουν την πρόκριση στο έξτρα ημίωρο.
Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο μέρος στο οποίο ο Παλληνιακός είχε δύο πολύ καλές στιγμές και μία ο Πρωτέας στην αντεπίθεση, οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 47’ με τον Ραφαήλ Κωστόπουλο, ενώ στο 55’ ο Μπίτιλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι κιτρινόμαυροι ήλεγχαν τον ρυθμό, όμως έπαθαν μπλακ-άουτ και δέχτηκαν δύο γκολ σε δύο λεπτά, λίγο πριν το φινάλε. Αρχικά στο 81’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαντάντ, ο Αθανασόπουλος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ράικος με πλασέ, μετά από ασίστ του Τσιριγώτη έφερε το ματς στα ίσια.
Το 2-2 έμεινε ως το τέλος και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Αναστασίου αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» του Χαντέ, αφού στο 92’ με ωραία ενέργεια και εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Παναγούλη, γράφοντας το τελικό 3-2. Μάλιστα, ο σκόρερ του τρίτου τέρματος του Παλληνιακού είχε άλλο ένα καλό σουτ στο δεύτερο μέρος της παράτασης με ωραίο πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Διαιτήτευσαν οι Δήμας, Τζαφόλιας Δ., Τζαφόλιας Β.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β. Χαντές): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος Σ., Καρακώστας (75’ Αποστολάκης), Δημητρίου, Κολοτούρος, Μερκούρης, Δημογιάννης, Τρυφιάτης (91’ Βλάχος), Κυριόπουλος, Μπίτιλης (59’ Τσάκαλος), Κωστόπουλος Ρ. (65’ Αναστασίου).
ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. (Γ. Σιδέρης): Παναγούλης, Γεωργίου, Νίνα (78’ Ντούνι), Κουλικούρδης, Σκούρτας (56’ Μπαρμπαρής), Χίκα, Τσίπης (46’ Ράικος), Χαντάντ, Μακροδημήτρης, Τσιριγώτης, Θάνος (61’ Α. Λακές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου