Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Οι εκτιμήσεις του Epsanastisentra για το νέο πρωτάθλημα

Το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα έχει φαβορί. Μόνο που αυτή τη σεζόν είναι περισσότερα από κάθε άλλη φορά στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Ένα γκρουπ πέντε ομάδων δείχνει εξ αρχής πιο δυνατό από τους υπόλοιπους και απ’ ότι φαίνεται φέτος τα μεταξύ τους ντέρμπι θα είναι αυτά που θα κρίνουν τον τίτλο!
Ας το πάμε από την αρχή! Ο Αστέρας Βάρης ανήκει στις κατηγορίες των ομάδων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα τερμάτισε πέρυσι στη 2η θέση  της βαθμολογίας και βάσει κοινής λογικής έχει ένα μικρό προβάδισμα, τόσο επειδή έχει συνοχή μιας και έχει διατηρήσει τον κορμό της περσινής περιόδου, όσο και επειδή ενισχύθηκε σημαντικά σε μία θέση που πέρυσι δεν είχε λύσεις, αυτή της επίθεσης, με την έλευση δύο… κανονιών που γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία.
Ιδιαίτερα ενισχυμένοι κατεβαίνουν στο νέο πρωτάθλημα Μαρκό και Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Είναι εντελώς νέες ομάδες, αφού πήραν πολλούς ποδοσφαιριστές στο μεταγραφικό παζάρι, και προβάλλουν ως μεγάλα φαβορί για τον τίτλο. Σίγουρα έχουν τα φόντα να κατακτήσουν την άνοδο, καθώς έχουν μεγάλο βάθος στο ρόστερ τους, παίκτες που κάνουν τη διαφορά!
Επίσης ένα από τα φαβορί είναι και η Τριγλία Ραφήνας, που υποβιβάστηκε από τη Γ’ Εθνική, έχει πολύ βαριά φανέλα, έχει ενισχυθεί σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει την άμεση επάνοδό της στην 3η τη τάξει κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Την πεντάδα των διεκδικητών συμπληρώνει ο ΑΟ Γλυκών Νερών, που επίσης διατήρησε τον βασικό κορμό του, έκανε προσεκτικές κινήσεις εκεί που χρειαζόταν και ένα μεγάλο «μπαμ».
Ερωτηματικό αποτελεί ο Κεραυνός Κερατέας που ξεκίνησε αργά την προετοιμασία του, έχει νέο προπονητή και αλλαγμένο ρόστερ, αλλά πάντα παραμένει βαριά η φανέλα του, ενώ σαν ευχάριστη έκπληξη θα περιμένουμε τα Καλύβια που είναι ενισχυμένα στη νέα σεζόν και την Άνοιξη που έδειξε ικανή για σπουδαία πράγματα και έχει στον πάγκο της τον πολύπειρο Θαλή Τσιριμώκο.
Εκτιμήσεις για τον υποβιβασμό δεν θα ρισκάρω… Για πολλούς και διάφορους λόγους!
Για τη Β’ ΕΠΣΑΝΑ το Κορωπί φαντάζει ως απόλυτο φαβορί για την άνοδο. Έχει ιστορία, βαριά φανέλα, πολύ δυνατό διοικητικό σχήμα και πολύ δυνατό ρόστερ. Όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει. Θέση στην τριάδα διεκδικεί ο Σαρωνικός που είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος για το νέο πρωτάθλημα και έχει όλα τα εχέγγυα για πορεία πρωταθλητισμού. Από εκεί και πέρα υπάρχει η Άρτεμις που κράτησε τον κορμό της, τον προπονητή της και ενισχύθηκε σε κάποιες θέσεις, ο Γέρακας που έχει ενισχυθεί σημαντικά σε ρόστερ και τεχνικό τιμ, το Κρυονέρι που επίσης έχει την ποιότητα για να πετύχει τον στόχο αυτό, η Ατλαντίδα που υποβιβάστηκε από την Α’ ΕΠΣΑΝΑ και θέλει να επιστρέψει σε αυτήν, έχοντας το ρόστερ για να το καταφέρει  και ο Ωρωπός που έχει τη δυναμική να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Ομάδα που μπορεί να κάνει το… μπαμ και να μπει στην τριάδα είναι και ο Εθνικός Νέας Μάκρης, που προβιβάστηκε από τη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ και έχει ενισχυθεί σημαντικά για τη νέα σεζόν! Κάτι παραπάνω περιμένουμε και από τη Σταμάτα που έχει ενισχυθεί φέτος σε διοικητικό επίπεδο και έχει έναν φιλόδοξο προπονητή που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο!
Ούτε στη Β’ εκτιμήσεις για τον υποβιβασμό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου