Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Πετούρης: «Είμαστε Κεραυνός και θα χτυπήσουμε όλα τα ματς!»

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του που τα έδωσαν όλα στο τοπικό ντέρμπι με τη Μαρκό έδωσε ο Θανάσης Πετούρης με δηλώσεις του στο Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Κεραυνού τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει σε όλα τα ματς για το καλύτερο δυνατό και σημείωσε ότι οι στόχοι οριοθετούνται παιχνίδι με το παιχνίδι.

«Ξεκινήσαμε σχετικά αργά την προετοιμασία μας ειδικά σε σχέση με τη Μαρκό και επίσης δεν έχουμε τους ίδιους στόχους με την αντίπαλό μας στην πρεμιέρα. Η Μαρκό είναι μια ομάδα που έχει κάνει σημαντική οικονομική επένδυση και έχει ένα δυνατό ρόστερ, σε αντίθεση με εμάς που μέχρι και πριν το ματς προχωρούσαμε ακόμη σε μεταγραφικές κινήσεις», τόνισε ο Πετούρης για το ντέρμπι με τη Μαρκό και συνέχισε: «Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο και κληθήκαμε να ανταποκριθούμε τόσο στο άγχος της πρεμιέρας, όσο και στις ειδικές συνθήκες αυτού του αγώνα, αφού πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Τακτικά πήγαμε πάρα πολύ καλά και σταθήκαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση το γκολ που δεχτήκαμε, το οποίο και προήλθε από στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρκό είχε ένα εξαιρετικό 20άλεπτο, από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Κατσίκης, και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι βάσει των ευκαιριών της. Από εκεί και πέρα, όμως, οι παίκτες μου έδειξαν μεγάλο πάθος, πείσμα και κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και αυτό επιβραβεύτηκε με την ισοφάριση στο τελευταίο λεπτό».
Για το ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ο τεχνικός του Κεραυνού σχολίασε: «Καλούμαστε να παίξουμε ένα ακόμη πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, θα έχουμε επιπλέον παίκτες στη διάθεσή μας αφού βγήκαν όλα τα δελτία και θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτό το ματς. Έτσι κι αλλιώς οι στόχοι μας οριοθετούνται παιχνίδι με το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ακόμη ομάδα με πολύ υψηλό μπάτζετ, αλλά εμείς είμαστε Κεραυνός και θα πάμε να χτυπήσουμε όλα τα ματς και να πάρουμε από όλα ότι καλύτερο μπορέσουμε. Κλείνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια κατ’ αρχήν στους παίκτες μου, που τα έδωσαν όλα για 90 λεπτά, όπως επίσης και στη διαιτησία που στάθηκε επάξια στο ύψος των περιστάσεων ενός τέτοιου αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου