Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Παπαδάκης: «Ευελπιστούμε στο καλύτερο δυνατό ξεκίνημα»

Συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης παραχώρησε στο Epsanastisentra ο Αλβέρτος Παπαδάκης με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του ΑΟ Γλυκών Νερών μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και σημείωσε ότι ευελπιστεί στο καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της προετοιμασίας, αναφέρθηκε στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με την ευρεία νίκη επί της Ατλαντίδας, στάθηκε στη συνεργασία του με τη διοίκηση του ΑΟ Γλυκών Νερών και ευχήθηκε να γίνει ένα πρωτάθλημα αντάξιο της ιστορίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλβέρτου Παπαδάκη στο Epsanastisentra: 
-Κόουτς πως κύλησαν τα πράγματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας;
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας και την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος από το σύνολο των ποδοσφαιριστών μου και πιστεύω ότι σαν ομάδα θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα».
-Ποιοι είναι οι στόχοι για φέτος;
«Βρίσκομαι για τρίτη χρονιά στον πάγκο του ΑΟ Γλυκών Νερών. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα, να χαιρόμαστε κάθε Κυριακή τα παιχνίδια μας και μέσα από αυτή τη διαδικασία να έχουμε και την ανάλογη εξέλιξη των νεαρών παικτών που φέτος πλαισιώνουν την ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν. Έχουμε σαν παρακαταθήκη την περσινή μας πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, που ομολογουμένως ήταν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης κάθε Κυριακή και ευελπιστούμε να πετύχουμε το ίδιο τη φετινή χρονιά».
-Πως αντιμετωπίστηκε η πρόκριση στο Κύπελλο με το ευρύ 4-0 επί της Ατλαντίδας;  
«Περάσαμε στην επόμενη φάση παίζοντας με έναν αντίπαλο που, αν και έπεσε πέρυσι, έχει τη δική του φιλοσοφία και θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Ήμασταν ιδιαίτερα σοβαροί και αγωνιστικά πετύχαμε τον στόχο μας με μια καλή εμφάνιση και με αρκετά γκολ». 
-Τι περιμένουμε στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου; 
«Η κλήρωση μας έφερε αντιμέτωπους στην πρεμιέρα με μια ομάδα παραδοσιακή που θα έχει φέτος σαν στόχο τον πρωταθλητισμό. Νομίζω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που αξίζει να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και ευελπιστούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα μας».
-Είσαι για τρίτη χρονιά στην ομάδα; Πως είναι η συνεργασία με τη διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια; 
«Και μόνο το ότι έχουμε ανανεώσει αυτή τη στιγμή για τρίτη χρονιά με την ομάδα δείχνει ότι υπάρχει μια αμφίδρομη καλή συνεργασία με τη διοίκηση και πράγματι έχω συναντήσει ανθρώπους με προεξάρχοντα τον πρόεδρο Γιώργο Δρούγκα, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία για όλα τα θέματα της ομάδας και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί αυτό έτσι ώστε ο ΑΟ Γλυκών Νερών να αποκτήσει τις βάσεις και να συνεχίσει να εξελίσσεται και να μπει για τα καλά στο γκρουπ των ομάδων με την ισχυρή δυναμικότητα, κάτι που πιστεύω ότι αρμόζει στον σύλλογο».  
-Κλείνοντας μια ευχή για το νέο πρωτάθλημα
«Εύχομαι να γίνει ένα πρωτάθλημα αντάξιο της ιστορίας της Ένωσης, πιστεύοντας ακράδαντα ότι κάθε χρόνο αυξάνεται το ενδιαφέρον, ενισχύονται οι ομάδες και θα υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος ανταγωνισμός και για τον πρωταθλητή, αλλά και για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου