Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Με άνεση και στυλ ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, 5-1 το Κορωπί και πρόκριση

Στον 2ο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που επιβλήθηκε 5-1 εκτός έδρας του ΑΟ Κορωπίου. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν αρκετά καλά δείγματα, είχαν καλή κυκλοφορία, δημιουργούσαν με ευκολία φάσεις και πίεζαν αρκετά ψηλά κατά διαστήματα στο παιχνίδι, δείχνοντας ότι είναι σε καλό δρόμο.
Το Κορωπί ήταν αυτό που μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να πιέσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα έφτασε με αξιώσεις δύο φορές στα καρέ των ερυθρολεύκων, αλλά στην τελική προσπάθεια υστέρησε. Από το επτάλεπτο κι έπειτα η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ισορρόπησε το ματς και γρήγορα πήρε κεφάλι στο σκορ. Μόλις στο 10’ ο Χαρίσης άνοιξε το σκορ, ενώ τα τέρματα του Ολυμπιακού διπλασίασε στο 27’ ο Λύγκος με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Στο 30’ ο Ράμα έκανε το 0-3 με απευθείας εκτέλεση φάουλ που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος με αποτέλεσμα στο 50’ ο Ράμα να κάνει το 4-0 υπέρ τους. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Ολυμπιακός κατά διαστήματα πίεσε και έχασε ευκαιρίες. Το Κορωπί κατάφερε να γίνει απειλητικό και τελικά έφτασε στο γκολ στο 61’ με τον Μουσαράι. Ωστόσο, ως το φινάλε δεν μπόρεσαν οι γηπεδούχοι να απειλήσουν ξανά, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ στην αντεπίθεση. Τελικώς ο Ολυμπιακός βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Λύγκο να νικάει τον Μακρή με ένα εντυπωσιακό πλασέ, δείγμα της κλάσης του.

Διαιτήτευσαν οι Αντωνίου, Πολυχρονιάδης, Γκούβας. 

ΚΟΡΩΠΙ (Γ. Τσομπανάκης): Μακρής, Παπαθανασίου (50’ Καπουράνη), Πάντου, Μπανάι (64’ Σκουρλής), Ξένος, Βαμβακερής (51’ Κορωνιάς), Τσομπανάκης, Οικονομίδης, Μουσαράι, Βίλα, Μερκούρης (73’ Κορωνιάς).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Π. Χριστοφιλέας): Σαμαράς, Χαρίσης (46’ Μπότης), Βενέτης, Λένγκα, Τσέπας, Σκαφίδας, Αρκουμάνης (59’ Γιουβανέλης), Μασκάι, Λύγκος, Ράμα (65’ Χατζής), Παντελής (91’ Καριπίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου