Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Κατακεραύνωσε την Τριγλία ο Αχιλλέας, νίκη 4-1 στη Ραφήνα!

Με ανέλπιστο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών που έκανε το μεγάλο… μπαμ, επικρατώντας 4-1 στη Ραφήνα της τοπικής Τριγλίας. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδειξαν καλό πρόσωπο και μοιραία έχασαν το ματς, αφού δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τους αντιπάλους τους, με τους φιλοξενούμενους να είναι άκρως αποτελεσματικοί.

Το σκορ άνοιξε στο 12’ ο Καρακάσης με κοντινό πλασέ για τον Αχιλλέα, ενώ στο 32’ ο Μπιζάς επίσης από κοντά έγραψε το 0-2. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, στο 41’, ο Μπούσκος με κεφαλιά έκανε το 0-3 και έφερε την απόλυτη ψυχρολουσία στην Τριγλία.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3 στο 50’ με τον Αμπντουραχμάνι,  αλλά στο 65’ και πάλι ο Μπούσκος βρήκε δίχτυα στην αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Τσαλίκογλου, Κουλοχέρης. 

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Ν. Κοτσοβός): Πλιάτσικας, Αρβανιτίδης (76’ Δελαπόρτας), Κολοβός (66’ Ζαφειρόπουλος), Τσάγκαρης, Δάρας, Καραγιάννης, Ταμπάκης, Κακαράς, Μπάτσι (66’ Μάργαρης), Αμπντουραχμάνι, Μουστογιάννης (76’ Παπαδιονυσίου).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Δ. Τσιμιλιώτης): Νικόλιτσας, Λαζάρου (47’ Κούντας), Γαληνάκης, Μπούσκος, Καρακάσης, Φουκαράς, Τουλούπης, Σταματόπουλος, Μπιζάς (74’ Θεοδώρου), Πιτσούνης (52’ Θανόπουλος), Φέκας (83’ Αβραμόπουλος).

Στοιχεία και φωτογραφίες: irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου