Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Καλύβια είχαν ουσία, 2-0 την Αρτέμιδα και πρόκριση

Σε ένα ματς που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με το πρώτο μέρος να μένει άσφαιρο, τα Καλύβια πήραν την πρόκριση κόντρα στην Αρτέμιδα, της οποίας επιβλήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να τους απειλήσουν, όμως στο φινάλε δέχθηκαν το γκολ και στο δεύτερο μέρος οι διορθωτικές κινήσεις του Δαγγούλη έδωσαν πνοή στα Καλύβια που έφτασαν τελικώς στην πρόκριση. Το σκορ άνοιξε ο Σταμάτης, μετά από κάθετη πάσα του Λάπα, στο 40’, ενώ το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 54’ ο Πασκάλι, μετά από ωραία κίνηση και ασίστ του Αναστόπουλου.

Διαιτήτευσαν οι Κορωνιάς, Κακάνης, Παπαδιώτης. 

ΑΡΤΕΜΙΣ (Π. Τσιγκούλης): Μπλάνας, Κουτρούτσος, Μασσαράς, Βασιλείου, Βιδάλης (75’ Γκούτσιας), Κολάγκι, Τσούκα, Τογιάλι, Φυτιλής (68’ Μπουλούμπασης), Ράσα (80’ Αηδόνης), Παπάζογλου.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Κ. Δαγγούλης): Παπαθεοδώρου, Καραγιάννης, Σιδέρης, Χάιδος (75’ Κοτσίου), Διακρούσης, Μήτρος (87’ Σύρος), Πασκάλι (90’ Κουφαλιάς), Ντούνης, Σταμάτης (66’ Χριστόπουλος), Λάππας, Αναστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου