Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Δυνατή κίνηση με Σιδέρη ο ΠΑΟ Καλυβίων

Μια πολύ δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Καλυβίων, που έκανε δικό του τον Θωμά Σιδέρη. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Μαρκό θα φοράει τα πράσινα και τη νέα σεζόν, αλλά αυτά των Καλυβίων και θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του ΠΑΟ για καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΠΑΟ Καλυβίων, για τον 26χρονο μπακ,  ο οποίος έπαιξε σε 21 ματς την περσινή σεζόν και σκόραρε ένα γκολ, αναφέρεται: «Μεταγραφική ενίσχυση με τον Θωμά Σιδερη. Ο 26χρ.ακραιος αμυντικός έχει μεγάλη θητεία στο ΓΣ  Μαρκο οπου ήταν και αρχηγός!Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία. Επίσης η έναρξη προετοιμασίας θα γίνει την Παρασκευή 3 Αυγούστου στο γήπεδο Καλυβιων..Συγκέντρωση ποδοσφαιριστών στις 18.00 θα ακολουθήσει αγιασμός και προπόνηση».
Από την πλευρά του ο Σιδέρης τόνισε στο Epsanastisentra: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας του ΠΑΟ Καλυβίων για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου!!! Θα κάνω ότι πρέπει στο να καταφέρει και να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας. Καλή χρόνια και πάνω από όλα υγεία!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου