Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Στα ερυθρόλευκα ο Λυγκος!

Το κόλπο γκρόσο έκανε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που έκανε δικό του τον Μανώλη Λύγκο! Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Νίκος Αξιώτης, τίναξε την μπάνκα στον αέρα αφού με προσωπικές του ενέργειες κατάφερε να ντύσει στα ερυθρόλευκα έναν παίκτη που διεκδικήσαν πολλές ομάδες της Αττικής - κι όχι μόνο - με τον Ολυμπιακό πλέον να δυναμώνει σημαντικά για τη νέα σεζόν.

Τα λόγια είναι περιττά για τον Λύγκο, ο οποίος είναι παίκτης ανόδων και ένα από τα… υπερόπλα για την Ανατολική Αττική. Ο 33χρονος φορ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα με τον Λεβαδειακό, αλλά και σε Β και Γ εθνική με Ακράτητο, Ατρόμητο, Εθνικό, Απόλλωνα Σμύρνης, Προοδευτική, Βύζα Μεγάρων, Άγιο Δημήτριο και Γλυφάδα.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται: <<Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Μανώλη Λύγκου. Ενός παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Α Εθνική με τον Λεβαδειακό και έχει πάνω από 300 συμμετοχές σε Β και Γ εθνική με ιστορικές ομάδες της Ελλάδας.
Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή σεζόν με πολλά γκολ και επιτυχίες!!!>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου