Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Δυνατές κινήσεις με Μωυσιάδη και Τσαλερίδη ο Νικολακάκης!-Πήρε και Μιχαηλίδη

Δύο πολύ δυνατές προσθήκες στο ρόστερ του έκανε ο Νικολακάκης, που προχώρησε στην απόκτηση των Στάθη Μωυσιάδη και Γιάννη Τσαλερίδη. Ο πρώτος είναι στόπερ με εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ ο δεύτερος είναι 23 ετών πολυσύνθετος παίκτης. Τέλος αποκτήθηκε και 18χρονος δεξιός μπακ χαφ Δημήτρης Μιχαηλίδης που έπαιζε πέρυσι στον Αχαρναϊκό.
Ο Στάθης Μωυσιάδης έχει τεράστια εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες, αφού πολλά από τα χρόνια τις καριέρας του αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Τσαλερίδης είναι ένας παίκτης που παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και ως αμυντικός χαφ. Έχει παίξει σε Ακράτητο και ΑΕ Ζεφυρίου, ενώ τέλος ο Μιχαηλίδης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Αχαρναϊκού.
Για τις τρεις μεταγραφές της ομάδας του, ο προπονητής του Νικολακάκη Μάκης Παπαδόπουλος δήλωσε στο Epsanastisentra: «Ο Στάθης είναι αναμφίβολα ηγετική μορφή που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στα νεότερα παιδιά, με το ήθος του, την εργατικότητα και φυσικά την πλούσια από εμπειρίες αγωνιστικότητά του.
Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που έχει προτεραιότητα τη δουλειά δίνοντας το 100% σε όποια θέση του ζητηθεί και αναμφίβολα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια ενός προπονητή.
Και ο Δημήτρης ένα παιδί, που από την στιγμή που έχει περάσει από όλα τα ηλικιακά  τμήματα του Αχαρναϊκού, σίγουρα έχει την υποδομή να εξελιχθεί και σε ανδρικό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου