Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Εργασίες στο γήπεδο του Ωρωπού-Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας

Ξεκίνησαν οι βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο του Ωρωπού με την επιδιόρθωση του πλαστικού τάπητα στα σημεία που έχει φθαρεί. Παράλληλα, από τη διοίκηση ανακοίνωσαν και την έναρξη των καρτών διαρκείας που τιμώνται στα 40 ευρώ.
Αναλυτικά από τον Ωρωπό τόνισαν: «Αρχισαν οι εργασιες επιδιόρθωσης του πλαστικου ταπητα, στο γηπεδο Ν.Παλατιων.Πολλοι λενε οτι εναι''μπαλωματα''αυτα που γινονται και το πιο σωστο θα ηταν να γινει ολικη ανακατασκευη και αντικατασταση του υπαρχοντος πλαστικου ταπητα.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ....
Ομως ειμαστε καλοπροαιρετοι και πιστευουμε πως το επομενο καλοκαιρι θα γινει πραγματικοτητα η ολικη αντικατασταση του πλαστικου ταπητα.
Οι εργασιες θα διαρκεσουν περιπου δεκα μερες και γιαυτο παρακαλουμε τα παιδια,αυτες τις μερες να μη πηγαινουν στο γηπεδο.
Να γνωριζετε επισης οτι κυκλοφορησαν και οι καρτες διαρκειας της ομαδας μας.Η τιμη ειναι στα 40 ευρω και οποιος επιθυμει μπορει να ερχεται στα γραφεια του συλλογου,στο γηπεδο,καθε απογευμα 19.00μεχρι 21.00.
τηλ.επικοιν.6986986579.
EYΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ,ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ medzen physiotherapy center (ΩΡΩΠΟΣ) κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ''ΜΟΛΥΒΙ''».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου