Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ο «κάπτεν» επέστρεψε στη… βάση του-Και ο Αρκουμάνης στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!

Ακόμη μια ηχηρή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου την ύστατη στιγμή πριν την αναχώρησή του για το Καρπενήσι. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Ανδρέα Αρκουμάνη, ενός παίκτη με πολύ πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Ιτέας και κατέκτησε την 3η θέση στον 4ο όμιλο πίσω από ΝΠΣ Βόλου και Νίκη Βόλου.
Ο 38χρονος πολυσύνθετος άσος, που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, και έχει φορέσει ξανά τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» τη σεζόν 2014-15 και το πρώτο μισό της επόμενης. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ έχει φορέσει φανέλες ιστορικών ομάδων, όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης η Προοδευτική, ο Εθνικός Αστέρας, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και πολλές άλλες με τις οποίες συμμετείχε σε Β’ και Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται: «Ο Ανδρέας Αρκουμάνης ξανά μαζί μας! Ο 38χρονος άσος, που αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2014-15 και το πρώτο μισό της επόμενης, έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό με συμμετοχές σε Β’ και Γ’ Εθνική.
Αναλυτικά η πορεία του:
Ακαδημίες Παναθηναϊκού
Κηφισιά-κατέκτησε την άνοδο στη Δ’ Εθνική
Ολυμπιακός Βόλου-Β’ Εθνική
Δόξα Βύρωνα-Γ’ Εθνική
Απόλλωνας Σμύρνης Β’-Εθνική
Μαρκό-Γ’ Εθνική
Προοδευτική-Β’ Εθνική
Άγιοι Ανάργυροι-άνοδος στη Δ’ Εθνική
Ηλιούπολη-Γ’ Εθνική έφτασε στα μπαράζ ανόδου στη Β’
Βύζας Μεγάρων-Β’ και Γ’ Εθνική
Εθνικός Αστέρας-Β’ Εθνική
Προοδευτική-Γ’ Εθνική
Θρασύβουλος-Β’ Εθνική
Γλυφάδα-Β’ Εθνική
Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-Α’ ΕΠΣΑΝΑ
Αήττητος Σπάτων-άνοδος από τη Β’ ΕΠΣΑΝΑ στη Γ’ Εθνική
Αστέρας Ιτέας-Γ’ Εθνική 3ος πίσω από ΝΠΣ Βόλου και Νίκη Βόλου-κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣ Φθιώτιδας και πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών
Ο Ανδρέας Αρκουμάνης δήλωσε στη σελίδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου στο Facebook:  «Επιστρέφω στην ομάδα της πόλης μου για να βοηθήσω κι εγώ τα μέγιστα έτσι ώστε να εκπληρώσει ο Ολυμπιακός τους στόχους του και μέσα από την ομάδα κι εγώ τους προσωπικούς μου στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νίκο Αξιώτη, τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Μακρή και τον επίτιμο πρόεδρο Κοσμά Λεπατατζή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ελπίζω να φανώ αντάξιος. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Φώσκολο για τον επαγγελματικό τρόπο που με προσέγγισε και θέλω τέλος να δικαιώσω και τον προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα που ήμουν στις επιλογές στη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου