Σάββατο 11 Αυγούστου 2018

Έντονη κινητικότητα στον Κεραυνό-Έρχεται δυνατή κίνηση, φήμες ότι έχει κλείσει και ο Μάτι!

Έντονη κινητικότητα υπάρχει μεταμεσονύκτια στον Κεραυνό και το Epsanastisentra δίνει το "παρών" στις εξελίξεις! Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται συνάντηση στον πανέμορφο χώρο του παλιού παράγοντα της ομάδας της Κερατέας, Κώστα Ανδρέου, το μαγαζί Agora, ανάμεσα στον αντιπρόεδρο του Κεραυνού Κώστα Λουκά, τον προπονητή της ομάδας Θανάση Πετούρη και τον ατζέντη Ηλία Ματθαίο, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται σε συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος θα αποτελέσει πολύ δυνατή κίνηση για τον Κεραυνό και για την Ανατολική Αττική.
Παράλληλα, οι πληροφορίες του Epsanastisentra αναφέρουν ότι στον Κεραυνό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Μάτι. Ο 22χρονος επιθετικός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Κερατέας και κατά πάσα πιθανότητα η μεταγραφή αυτή θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως και η κίνηση που προαναφέραμε.
ΣΤΙΣ 20 Η «ΠΡΩΤΗ» 
Όπως έγινε γνωστό η προετοιμασία του Κεραυνού για την νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 20 του μήνα. Η ομάδα της Κερατέας θα έχει το πρώτο της ραντεβού την επόμενη Δευτέρα και μέχρι τότε αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τουλάχιστον οκτώ μεταγραφές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου