Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Σαρωνικού

Οι εγγραφές για τις ακαδημίες του Σαρωνικού ξεκίνησαν όπως γνωστοποίησαν από την ομάδα. Με μότο το «η περσινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή!» και ένα βίντεο με στιγμές από την περσινή σεζόν στα τμήματα υποδομής, η ομάδα της Αναβύσσου κάλεσε τα παιδιά της περιοχής να έρθουν να εγγραφούν στον σύλλογο, ενώ έχουν προχωρήσει αρκετά και τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο, προκειμένου η ακαδημία της ομάδας να είναι πρότυπο και τη φετινή σεζόν στην Ανατολική Αττική.
Στην ανακοίνωση του Σαρωνικού αναφέρεται: «Η περσινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή! Ο σύλλογος του Σαρωνικού, με συνέπεια στις δεσμεύσεις μας για το καλύτερο αθλητικό μέλλον των παιδιών της περιοχής μας, συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία και στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Με το καλύτερο επιτελείο καταρτισμένων και έμπειρων προπονητών, τις βελτιωμένες εγκαταστάσεις και την άρτια οργάνωση, η Ακαδημία του Σαρωνικού θα αποτελέσει και φέτος πρότυπο για όλη την Ανατολική Αττική.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να απευθύνεστε:
- Στο γραφείο του Συλλόγου (Δημοτικό Γήπεδο Αναβύσσου)
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από τις 17.00 ως τις 20.00
- Στο τηλέφωνο 2291 040123 τις ίδιες ώρες.
- Στο e mail: aosaronikos1971@gmail.com.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς τις αμέσως επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης της λειτουργίας της Ακαδημίας, καθώς και την ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ».

Δείτε στον σύνδεσμο το βίντεο του Σαρωνικού για τις ακαδημίες του:
https://web.facebook.com/saronikos.anavyssou/videos/2302657550019755/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου