Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Η "πρώτη" του Αστέρα και το μήνυμα του προέδρου Δημήτρη Πάπιου στο Epsanastisentra

Σε πολύ όμορφο κλίμα και με μεγάλη διάθεση, αλλά και πολλά όνειρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση του Αστέρα Βάρης. Παρόντων όλων των μελών του ΔΣ, του τεχνικού τιμ και των παλιών και νέων ποδοσφαιριστών του Αστέρα, ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πάπιος καλωσόρισε άπαντες με ευχές για καλή σεζόν και το απαραίτητο μήνυμα, το οποίο είναι μότο στον Αστέρα!

Ο Δημήτρης Πάπιος βρέθηκε στα αποδυτήρια, μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος του Αστέρα, Βασίλη Παπαμιχαήλ, και αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή σεζόν, στη συνέχεια τους τόνισε: "Από πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια φτιάχνοντας τα αποδυτήρια και θέλω να συνεχίσουμε έτσι. Θα πρέπει να προσαρμοστούν και οι νέοι σε αυτό το κλίμα και σε αυτό το κομμάτι θα τους βοηθήσουν οι παλιοί. Θέλω από εσάς να παραμείνετε ως το τέλος οικογένεια και να τα δώσετε όλα για να έχουμε μια πορεία τουλάχιστον ανάλογη με την περσινή". Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βασίλης Παπαμιχαήλ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν με επιτυχίες.

Το Epsanastisentra επικοινώνησε με τον Δημήτρη Πάπιο, ο οποίος μας δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τα όσα είδε στην πρώτη συγκέντρωση και σημείωσε: "Είμαστε μια συμπαγής ομάδα και πιστεύω ότι σύντομα θα προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες. Είναι πολύ καλά παιδιά όλοι τους και θα μπουν άμεσα στο κλίμα. Το ότι είμαστε οικογένεια και η διατήρηση του βασικού κορμού από την περσινή σεζόν, θεωρώ ότι είναι τα αβαντάζ μας για τη νέα σεζόνν και με αυτά θα πορρευτούμε. Η αρχή μου, άλλωστε, ήταν πάντα να αφήνοιυμε στην άκρη το εγώ μας και να πρεσβεύει το εμείς και έτσι θα πράξουμε και τη νέα σεζόν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου