Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Λουκάς: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος, έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για τον Κεραυνό»

Το μήνυμά του προς τον κόσμο του Κεραυνού για την επόμενη ημέρα έστειλε Δημήτρης Λουκάς, με δήλωσή του στο Epsanastisentra! Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής υποστήριξε ότι δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για το μέλλον της ομάδας και πως μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αυτής θα αρχίσουν να ανακοινώνονται όλες οι κινήσεις για τη νέα σεζόν!
Ο κ. Λουκάς τόνισε ότι την Πέμπτη θα μπει το… νερό στο αυλάκι, σημειώνοντας πως υπάρχουν έτοιμες λύσεις για παίκτες και προπονητή και πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους και η ομάδα θα προχωρήσει δυνατή. «Ο κόσμος του Κεραυνού εξέφρασε τις ανησυχίες του το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, δεν θα πρέπει κανείς να ανησυχεί γιατί είμαστε εδώ και θα στηρίξουμε και του χρόνου την ομάδα. Ήδη έχουμε έτοιμες λύσεις για παίκτες και προπονητή και είμαι αισιόδοξος ότι ο Κεραυνός θα είναι δυνατός και τη νέα σεζόν».
Σε ερώτηση που το απευθύναμε για το αν θα είναι πρόεδρος εκείνος και τη νέα σεζόν, ο κ. Λουκάς απάντησε: «Ναι θα παραμείνω στην προεδρία της ομάδας, όπως και τις δύο προηγούμενες σεζόν».
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή εδώ και πολύ καιρό… βουίζουν οι σειρήνες για τον Θανάση Πετούρη και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο τιμόνι της ομάδας της Κερατέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου