Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

«Βόμβα» με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-Στα «ερυθρόλευκα» ο Σκαφίδας!

Μπορεί μέχρι τώρα να τηρούσαν σιγή ιχθύος, ωστόσο στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με το… καλημέρα πυροδότησαν πυρηνική βόμβα, αφού έκαναν δικό τους τον Δημήτρη Σκαφίδα! Ο 32χρονος μέσος, ο οποίος μετράει δύο σερί ανόδους με τη φανέλα του Αήττητου, ήταν μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Γ’ Εθνικής και όχι μόνο, αλλά μετά από ενέργειες του τεχνικού διευθυντή των «ερυθρολεύκων», Αντώνη Φώσκολου, και του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Χριστοφιλέα ο Σκαφίδας πείστηκε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!
Καθοριστικό ρόλο στη θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε φυσικά και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, Νίκος Αξιώτης, ο οποίος έπεισε τον ποδοσφαιριστή για το μεγαλόπνοο πλάνο του για την ομάδα και η κουβέντα που είχαν οι δύο άνδρες είχε θετική κατάληξη!
Για το βιογραφικό του δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια, καθώς ο Δημήτρης Σκαφίδας είναι παίκτης που έχει διαπρέψει στη Δ’ και τη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας για οκτώ χρόνια και διέπρεψε, ενώ είναι άκρως επιτυχημένες και οι δύο τελευταίες του σεζόν κατά τις οποίες κατέκτησε δύο ανόδους με τον Αήττητο Σπάτων από την Α’ ΕΠΣΑΝΑ στη Γ’ Εθνική πρόπερσι και από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική πέρυσι!
Αν μη τι άλλο στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου δείχνουν και εμπράκτως από νωρίς ότι ο πήχης για τη φετινή σεζόν είναι ψηλά, αφού το μπάσιμό τους στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι ήταν πολύ δυνατό και έπεται συνέχεια…
Στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου για την απόκτηση του Δημήτρη Σκαφίδα αναφέρεται: «Η πρώτη μας μεταγραφή είναι γεγονός, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Δημήτρη Σκαφίδα! Ο Δημήτρης είναι πολυσύνθετος παίκτης με πολυετή θητεία στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον Αήττητο με τον οποίο κατέκτησε δύο διαδοχικές ανόδους από την Α’ ΕΠΣΑΝΑ στη Β’ Εθνική! Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου