Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Έκλεισε και Μπότη ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Το μεταγραφικό ντεμαράζ στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου συνεχίζεται, αφού πριν από λίγο οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν την απόκτηση του Γιώργου Μπότη. Ο 24χρονος φορ, που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, έχει εμπειρίες από τη Β’ Εθνική, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γλυφάδας και του Φωστήρα.
Ο Μπότης συστήθηκε στην Ανατολική Αττική μέσω της θητείας του στα Καλύβια στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, εκεί όπου συνεργάστηκε με τον προπονητή μας Παναγιώτη Χριστοφιλέα, με την πορεία του να είναι άκρως επιτυχημένη αφού σε 13 ματς με τους πράσινους σκόραρε πέντε γκολ! Στο πρώτο μισό έπαιξε με τη Θύελλα Ραφήνας στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει παίξει και στη Β’ Εθνική με τις φανέλες του Φωστήρα και της Γλυφάδας. Ο 24χρονος επιθετικός έχει παίξει επίσης σε Αθηναϊκό και Αγία Παρασκευή, ενώ είχε επίσης συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του ΑΟ Τρικάλων. Τέλος έχει παίξει επίσης στη Γ’ Εθνική Κύπρου με τον Άγιο Τύχωνα της Λεμεσού, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε άλλη μία μεταγραφή, καθώς ο Γιώργος Μπότης θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου τη νέα σεζόν. Ο 24χρονος φορ, που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, προέρχεται από καλή σεζόν με τη φανέλα της Θύελλας και του ΠΑΟ Καλυβίων. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Γλυφάδα (Β’ Εθνική), Φωστήρα (Β’ Εθνική), Αθηναϊκό, Αγία Παρασκευή και Άγιο Τύχωνα (Κύπρος), ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Πανιωνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου