Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Στα «κιτρινόμαυρα» του Παλληνιακού και του χρόνου ο Κυριόπουλος-«Χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική»

Ο Γιώργος Κυριόπουλος θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» και τη νέα σεζόν, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο και επίσημα από τον Παλληνιακό. Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου στα Καλύβια και ακολούθησε εξάμηνο σπουδών στην Ισπανία (Erasmus) επέστρεψε και είναι πανέτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική.
Στις πρώτες δηλώσεις του εμφανίστηκε χαρούμενος που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Εθνική κατηγορία και ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ για την ευκαιρία που του δίνουν.
Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται: «Μαζί μας και του χρόνου ο Κυριόπουλος!-“Χαρούμενος που θα είμαι μέλος του Παλληνιακού στη Γ’ Εθνική”
Η διοίκηση του Παλληνιακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή-παραμονή του Γιώργου Κυριόπουλου στην ομάδα μας. Ο 22χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περσινής περιόδου με τα Καλύβια και στη συνέχεια βρέθηκε στην Ισπανία για ένα εξάμηνο σπουδών (Erasmus) θα φοράει και τη νέα σεζόν τα «κιτρινόμαυρα»!
Η διοίκηση και ο τεχνικός της ομάδας μας, Βαγγέλης Χαντές, επιθυμούσαν την παραμονή του, αφού όλοι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συνάντηση που έγινε μαζί του επήλθε η συμφωνία άμεσα! Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή σεζόν με επιτυχίες και πολλά γκολ!
Ο 22χρονος επιθετικός λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας δήλωσε στο επίσημο Facebook του Παλληνιακού: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον Παλληνιακό που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Γ’ Εθνική και τον κόουτς Βαγγέλη Χαντέ που με εμπιστεύεται γνωρίζοντας το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Από μικρός είμαι στον Παλληνιακό και είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος στην πρώτη φορά που θα συμμετάσχει η ομάδα σε Εθνική κατηγορία στην ιστορία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου