Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Νέο «μπαμ» με Καλτσά ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Ακόμη μία δυνατή μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιώργου Καλτσά, ενός παίκτη που προέρχεται από καλή σεζόν με τη φανέλα του Ιωνικού στη Γ’ Εθνική, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Αιγάλεω και του Ατρομήτου Πειραιά.
Ο Καλτσάς είναι 21 ετών και είναι πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής, αφού μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και στις πτέρυγες. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρυσι στους Νικαιώτες αγωνίστηκε ως εξτρέμ, ενώ στον Ατρόμητο Πειραιά έπαιζε ως αμυντικό χαφ. Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αχαρναϊκού και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Ιωνικού.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Καλτσά αναφέρεται: «Ένας ακόμη παίκτης με… άρωμα Γ’ Εθνικής ντύθηκε στα ερυθρόλευκα! Ο Γιώργος Καλτσάς θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τη μεσαία μας γραμμή. Ο 21χρονος μέσος αγωνιζόταν στον Ιωνικό τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ έχει παίξει επίσης σε Αιγάλεω και Ατρόμητο Πειραιά. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου