Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Κόλπο γκρόσο με Γεωργάκα ο Παλληνιακός!

Ακόμη μία πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Παλληνιακός, που ενέταξε στο δυναμικό του έναν από τους καλύτερους στόπερ της περσινής περιόδου κάνοντας το κόλπο γκρόσο! Οι κιτρινόμαυροι ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Γιώργο Γεωργάκα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Γλυκών Νερών, με την κίνηση αυτή να είναι η 6η του Παλληνιακού στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.
Ο Γεωργάκας ήταν βασικός και αναντικατάστατος την περσινή σεζόν στα Γλυκά Νερά, καθώς αγωνίστηκε σε 29 ματς πρωταθλήματος και άλλα τέσσερα του Κυπέλλου και πέτυχε ένα γκολ. Στα Γλυκά Νερά αγωνίστηκε και πρόπερσι πάλι ως βασικός, ενώ στην ΕΠΣΑΝΑ είχε «συστηθεί» μέσω του Ολυμπιακού Λαυρίου, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν (2015-16) έχοντας πολλές συμμετοχές στην Α’ κατηγορία.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται: «Θωράκιση στην άμυνα με Γεωργάκα

Ο Παλληνιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μία μεταγραφή, την 6η του κατά σειρά στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Τα κιτρινόμαυρα της ομάδας μας θα φοράει τη νέα σεζόν ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Γεωργάκας. Ο 21χρονος στόπερ προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του ΑΟ Γλυκών Νερών (29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 στο κύπελλο – 1 γκολ), με τον οποίο αγωνίστηκε ως βασικός και στο προπέρσινο πρωτάθλημα. Επίσης έχει παίξει στον Ολυμπιακό Λαυρίου.
Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!
Στη φωτογραφία το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, ο Γιώργος Γεωργάκας, με τον Γενικό Αρχηγό Δημήτρη Βορβολάκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου