Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Πυροδότησε… πυρηνική βόμβα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου με Λένγκα!

Έναν παίκτη με τεράστιες περγαμηνές και πολύ πλούσια εμπειρία στη Β’ Εθνική απέκτησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, πυροδοτώντας… πυρηνική βόμβα για την κατηγορία! Στα «ερυθρόλευκα» ντύθηκε ο Άλμπι Λένγκα, ένας ποδοσφαιριστής που έχει χριστεί και διεθνής σε επίπεδο Ελπίδων με την Εθνική Αλβανίας!
Ο Λένγκα είναι 29 ετών αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ και έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό. Έχει αγωνιστεί με Εθνικό Πειραιώς και Ηλιούπολη στη Β’ Εθνική, ενώ έχει παίξει στη Γ’ Εθνική με τον Αιολικό, την Καλαμάτα, τον Μυλοπόταμο και τη Ρόδο. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική Αλβανίας με τις Φλαμουρτάρι, Απολλωνία, Βλάζνια και Βύλις, ενώ πρόπερσι δοκίμασε την τύχη του με επιτυχία στην Αγγλία, καθώς αγωνίστηκε στην Κόνφερενς με τη φανέλα της Γουάιτχοκ!
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη 12η μας μεταγραφή, με έναν ποδοσφαιριστή που είναι πολυτέλεια για την κατηγορία! Τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου θα φοράει τη νέα σεζόν ο Άλμπι Λένγκα, ο οποίος έχει παραστάσεις από τη Β’ Εθνική με Εθνικό και Ηλιούπολη, έχει χριστεί διεθνής με την Ελπίδων της Αλβανίας, ενώ έχει παίξει και στην Αγγλία με τη φανέλα της Γουάιτχοκ στην Κόνφερενς. Ο 29χρονος στόπερ και αμυντικός χαφ έχει αγωνιστεί στην Α’ Αλβανίας με τις Φλαμουρτάρι, Απολλωνία, Βλάζνια και Βύλις, ενώ έχει παίξει και τη Γ’ Εθνική με την Καλαμάτα, τον Αιολικό, τον Μυλοπόταμο και τη Ρόδο.
Άλμπι σε καλωσορίζουμε στην ομάδα και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου