Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2018

Κίνηση «ματ» με Κακαργιά στον Σαρωνικό-Τα φιλικά προετοιμασίας

Μια πολύ σημαντική κίνηση πραγματοποίησε ο Σαρωνικός Αναβύσσου, αφού ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Σωτήρη Κακαργιά! Ο πολύπειρος γυμναστής, ο οποίος έχει σπουδαίο βιογραφικό με θητεία στη Super League και συγκεκριμένα σε Πανιώνιο, Ατρόμητο και Απόλλωνα Αθηνών, ανέλαβε χρέη προπονητή φυσικής κατάστασης των «μπλε» και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γιώργου Δημητρόπουλου.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Σαρωνικού αναφέρεται: «Ο ΑΟ Σαρωνικός Αναβύσσου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον γυμναστή Σωτήρη Κακαργιά.
Ο κ. Κακαργιάς είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και έκανε το μεταπτυχιακό του πάνω στην εργοφυσιολογία στο Πανεπιστήμιο «Μcgill» του Καναδά.
Έχει προϋπηρεσία στο υψηλότερο επίπεδο και μεταξύ άλλων σε ομάδες της Superleague όπως ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και ο Απόλλωνας Σμύρνης.
Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σαρωνικού τον κ. Κακαργιά, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή φυσικής κατάστασης, ως συνεργάτης του προπονητή μας κ. Γιώργου Δημητρόπουλου».
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
Παράλληλα, από τον Σαρωνικό γνωστοποιήθηκε ότι η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ορίστηκε για τις 6 Αυγούστου και ώρα 17:30, ενώ γνωστοποιήθηκε και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που έχουν κλειστεί.
Συγκεκριμένα ο Σαρωνικός θα δώσει τα εξής τεστ:
19/08 Α.Ο. Σαρωνικός - Ολυμπιακός Λαυρίου
22/08 Α.Ο. Σαρωνικός - ΠΑΟ Καλυβίων
25/08 Άρης Βούλας - Α.Ο. Σαρωνικός
29/08 Α.Ο. Σαρωνικός - Παλλαυρεωτικός
02/09 Α.Ο. Σαρωνικός - ΑΠΟ Νικολακάκης
06/09 Α.Ο. Τράχωνες - Α.Ο. Σαρωνικός
09/09 Α.Ο. Χαλανδρίου - Α.Ο. Σαρωνικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου