Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Στα «ερυθρόλευκα» και ο Χαρίσης!

Ακόμη μία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αξιώτης έδωσε τα χέρια με τον Βασίλη Χαρίση. Ο 31χρονος άσος, ο οποίος έχει και γενέθλια σήμερα, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟ Καλυβίων, με τον οποίο αγωνίστηκε σε 18 ματς και σημείωσε δύο γκολ, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν στο Κορωπί και αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια, σκοράροντας πέντε γκολ.
Ο Χαρίσης είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία και είναι πολυτέλεια για την Ανατολική Αττική, αφού είχε ξεκινήσει ως επαγγελματίας στην ΑΕΚ και έχει παίξει στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Παναργειακού, ενώ έχει παίξει και στη Δ’ Εθνική με τα Γλυκά Νερά και τον Αήττητο Σπάτων. Ο 31χρονος δεξιός μπακ χαφ έχει παίξει επίσης στον Παλληνιακό. Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που θα συνεργαστεί ο Χαρίσης με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα, αφού στο παρελθόν συνυπήρξαν σε Παλληνιακό και Καλύβια.
Από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ανακοίνωσαν: «Ακόμη μία μεταγραφή ολοκληρώθηκε, καθώς ο Βασίλης Χαρίσης θα φοράει του χρόνου τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Ο 31χρονος άσος, ο οποίος έχει γενέθλια σήμερα και του ευχόμαστε χρόνια πολλά, προέρχεται από γεμάτη σεζόν με το Κορωπί και τα Καλύβια, παίζοντας σε 34 ματς και σκοράροντας συνολικά επτά γκολ. Ευχόμαστε στον Βασίλη καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου