Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Αίσθηση με Χριστόπουλο ο Σαρωνικός!

Μια κίνηση που προκαλεί αίσθηση για την κατηγορία πραγματοποίησε ο Σαρωνικός Αναβύσσου, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Σόλωνα Χριστόπουλο. Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις από Β’ και Γ’ Εθνική με τις φανέλες της Γλυφάδας, του Πανηλειακού, της Προοδευτικής και του Αστέρα Βάρης.
Ο Χριστόπουλος είναι 27 ετών στόπερ και τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν σε Ατρόμητο Πειραιά και Άγιαξ Ταύρου. Με τον Αίαντα μέτρησε 33 συμμετοχές στο περσινό πρωτάθλημα και κατέκτησε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Σαρωνικού αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σόλωνα Χριστόπουλου.

Ο Σόλωνας είναι ένας ποδοσφαιριστής με βαρύ βιογραφικό καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Football League 1 και 2, με τις φανέλες ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ Γλυφάδας, ο Πανηλειακός και η Προοδευτική.

Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Ατρόμητο Πειραιά και τον Άγιαξ Ταύρου όπου συνέβαλε στην άνοδο της ομάδας στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών, έχοντας μια γεμάτη χρονιά με 33 συμμετοχές.

Καλωσορίζουμε τον Σόλωνα Χριστόπουλο στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου