Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

«Βόμβα» με Μαραγκό ο Σαρωνικός Αναβύσσου!

Μια μεταγραφή που προκαλεί μεγάλη αίσθηση για την κατηγορία ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Σαρωνικός, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Μαραγκού! Ο 23χρονος μέσος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τον Αστέρα Βάρης στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και αν μη τι άλλο η απόκτησή του κάνει ακόμη πιο δυνατή την ομάδα της Αναβύσσου σε συνδυασμό και με την επιστροφή του Κόεχλερ!
Ο Μαραγκός είναι 23 ετών επιτελικός μέσος και τη χρονιά που μας πέρασε έπαιξε σε 23 ματς με τον Αστέρα στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ και σκόραρε δύο γκολ. Η καριέρα του είχε ξεκινήσει στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας με τον οποίο έκανε πολύ σπουδαίες εμφανίσεις και ξεχώρισε από νεαρή ηλικία, ενώ ακολούθησε το πέρασμά του στην ΑΠΕΛ που επίσης είχε καλή σεζόν. Επίσης είχε εξαιρετική παρουσία στις μικτές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Σαρωνικού αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μαραγκού.
Ο Γιάννης ξεκίνησε την καριέρα του στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Α΄κατηγορίας και συγκεκριμένα στον Αστέρα Βάρης και στη Λαυρεωτική.
Θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα που έχει αναδείξει η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια και έχει συμμετοχές στις Μικτές της ΕΠΣΑΝΑ. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Μαραγκό στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου