Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Πήρε τον «κέρβερο» Λαμπρόπουλο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου!

Τη 2η του μεταγραφή ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που απέκτησε τον Γιάννη Λαμπρόπουλο! Ο νεαρός τερματοφύλακας, που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας και έχει συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Super League Κ15 και Κ17 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, αν μη τι άλλο αποτελεί κίνηση ουσίας, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.
Ο 19χρονος γκολκίπερ φορούσε πέρυσι τη φανέλα της Νέας Ιωνίας και αρχικά έχασε κάποια ματς λόγω του τραυματισμού του στο κεφάλι, γεγονός που στοίχισε στην ομάδα του η οποία δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Ωστόσο, με την επιστροφή του στα τέλη Οκτωβρίου πήρε φανέλα βασικού και καθιερώθηκε παίζοντας συνολικά σε 23 ματς, εκ των οποίων στα 13 κράτησε ανέπαφη την εστία του!
Ο Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Διάνας Ηλιούπολης, ακολούθησαν αυτές του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου, ενώ στη συνέχεια δοκιμάστηκε από τις ισπανικές Χετάφε και Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο νεαρός πορτιέρε άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και οι δύο ομάδες κινήθηκαν για να τον αποκτήσουν, όμως λόγω σχετικού νόμου που υπήρχε δεν μπόρεσε τελικά να συνεχίσει στην Ισπανία, επειδή δεν είχε κλείσει το 17ο έτος της ηλικίας του! Πήγε στον Άγιο Δημήτριο ενώ ταυτόχρονα έδωσε και πανελλήνιες εξετάσεις και πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Νέα Ιωνία.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αναφέρεται: « «Κέρβερος» κάτω από την εστία μας ο Λαμπρόπουλος!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση ανακοινώσουμε τη δεύτερη μας μεταγραφή, καθώς πριν από λίγο ο Γιάννης Λαμπρόπουλος έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Νίκο Αξιώτη και θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου τη νέα σεζόν. Ο 19χρονος «κέρβερος» θα υπερασπιστεί την εστία μας, όπως με μεγάλη επιτυχία έπραξε την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Νέας Ιωνίας, καθώς σε 23 ματς κράτησε ανέπαφη την εστία του 13 φορές!
Ο Γιάννης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Διάνας Ηλιούπολης και στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτές του Παναθηναϊκού. Με το «τριφύλλι» είχε συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ15 της Super League, ενώ συνέχισε την καριέρα του στον Πανιώνιο με τον οποίο είχε επίσης συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ17 της Super League.
Ο νεαρός γκολκίπερ δοκιμάστηκε σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Χετάφε και έπεισε τις δύο ισπανικές ομάδες, όμως λόγω σχετικού νόμου που αφορούσε την ηλικία του, δεν κατέστη δυνατό να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Έτσι, έμεινε για μία σεζόν στον Άγιο Δημήτριο και πέρυσι υπερασπίστηκε τη φανέλα της Νέας Ιωνίας.
Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Στο μεταξύ χθες στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου παρέλαβαν αθλητικό υλικό από την εταιρεία Ram Sports που «ντύνει» φέτος την ομάδα, με τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου