Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Νέο «μπαμ» με Σέλβια ο Σαρωνικός που έχει υπεροπλία στην επίθεση!

Ακόμη μία μεταγραφή που ταράζει τα νερά της Β’ ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποίησε ο Σαρωνικός, που προχώρησε στην απόκτηση του Φραντζέσκ Σέλβια! Ο 25χρονος εξτρέμ είναι μία ακόμη «μηχανή» των γκολ που εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Αναβύσσου, αφού την περσινή σεζόν έπαιξε σε 28 ματς με τη φανέλα του Παμπαιανικού και σκόραρε 11 γκολ, ενώ είχε και πολλές ασίστ στο ενεργητικό του.
Με την κίνηση αυτή ο Σαρωνικός έχει υπεροπλία στην επίθεση και αυτή τη στιγμή μία από τις πιο δυνατές γραμμές κρούσεις στην Ανατολική Αττική, με την τριπλέτα Μπουγάτσια-Σέλβια-Έλενα να ξεχειλίζει ποιότητα!
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Σαρωνικού αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φράντσεκ Σέλβια.
Ο Φραν, που ήταν το μήλο της έριδας για πολλές ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ και όχι μόνο, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ηλυσιακό, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συμβάλει τα μέγιστα στις ανόδους του Αήττητου Σπάτων (από την Α' κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ στην Γ΄Εθνική τη σεζόν 2016-2017) και του Παμπαιανικού (από την Β' κατηγορία στην Α' στην περσινή περίοδο).
Καλωσορίζουμε τον Φράντσεκ Σέλβια στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου