Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Ο Σπύρου γυμναστής στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου

Οι «μεταγραφές» στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου άρχισαν με τον νέο γυμναστή της ομάδας, αφού όπως γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Κωνσταντίνο Σπύρου. Πρόκειται για μία πολύ καλή κίνηση στη θέση αυτή, αφού ο 26χρονος κάτοχος του UEFA B εργαζόταν την περσινή σεζόν στην ισπανική Μούρθια!
Στον Ολυμπιακό θέλουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε όλες τις θέσεις, γι’ αυτό και έψαξαν αρκετά και για τον νέο γυμναστή της ομάδας πριν πάρουν την τελική τους απόφαση. Ο Σπύρου είναι ένας άνθρωπος που έχει αρκετή εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται ότι είναι και εργοφυσιολόγος. Ο 26χρονος ξεκίνησε από τον Πανιώνιο Καισαριανής όπου ήταν γυμναστής, βοηθός προπονητή και είχε τμήμα των ακαδημιών της ομάδας. Εργάστηκε επίσης σε ακαδημίες ομάδας των Τρικάλων, ενώ το 2014 είχε το πρώτο του πέρασμα από την Ισπανία, όπου εργάστηκε στην Ιγιέσκας της 4ης κατηγορίας της χώρας. Η περσινή σεζόν τον βρήκε στη Μούρθια όπου ήταν ένας από τους γυμναστές της ομάδας της Γ’ κατηγορίας της Ισπανίας.
Στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου θα έχει τον ρόλο του γυμναστή, ενώ θα είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Χριστοφιλέα. Αν μη τι άλλο η πρόσληψή του δείχνει ότι στον Άγιο Στέφανο δεν θα αφήσουν φέτος τίποτα στην τύχη του κάτι το οποίο έχει… προστάξει ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Αξιώτης και με τη σειρά του εφαρμόζει πιστά ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Φώσκολος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου