Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ανακοίνωσε Μπάτσι η Τριγλία-Προ των πυλών και ο Κακαράς!

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο δυναμικό της η Τριγλία Ραφήνας που συνεχίζει την υλοποίηση του προγραμματισμού. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον Φώτη Μπάτσι, έναν παίκτη με σπουδαίες εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική.
Ο 27χρονος επιθετικός, που αγωνίζεται με ευχέρεια και ως επιθετικός μέσος έπαιζε την περσινή σεζόν στον Ασπρόπυργο.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Τριγλίας αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Μπάτσι και του εύχεται μία καλή και ποιοτική ποδοσφαιρική χρονιά.
Ο γεννημένος στις 05/06/1991 Φώτης αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο στην θέση του σέντερ φορ όσο και του επιθετικού μέσου. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ακράτητο, Θρασύβουλο, Κηφισιά, ΑΟ Μυκόνου, ΠΑΟ Κρουσώνα, ΑΟ Χανιά, Φωστήρα, Επισκοπή, Αστέρα Βάρης, Ιωνικό και Ασπρόπυργο.
Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας
Γραφείο Τύπου»
ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΑΡΑΣ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Epsanastisentra πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τριγλία Ραφήνας είναι ο Ηλίας Κακαράς. Ο 32χρονος μέσος, ο οποίος έχει παραστάσεις από τη Β’ Εθνική και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Κεραυνό, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την Τριγλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου