Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Συμφωνία με Παπαθεοδώρου και Χριστοφαρίδου η Δόξα Κορωπίου

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Παπαθεοδώρου και τη Μελίνα Χριστοφαρίδου ανακοίνωσαν από τη Δόξα Κορωπίου. Ο 29χρονος τερματοφύλακας, που έχει το δίπλωμα UEFA C, θα αναλάβει ένα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας, ενώ η δεύτερη θα αναλάβει όλα τα θέματα που αφορούν συνολικά τις ακαδημίες της ομάδας.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της Δόξας Κορωπίου αναφέρεται: «Η Α.Ε. ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με δύο στελέχη, τα οποία θα την βοηθήσουν να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά. Ο πρώτος, είναι ο προπονητής Ακαδημιών κύριος Παπαθεοδώρου Αντώνης , κάτοχος διπλώματος UEFA C, με προϋπηρεσία στις Ακαδημίες του Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ για 3 χρόνια ενώ στην Γραμματεία προσελήφθη η πολύπειρη, κυρία Χριστοφαρίδου Μελίνα , με προϋπηρεσία στην Γραμματεία του Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙ για 2 χρόνια, η οποία θα «τρέχει» όλα τα θεμάτα που αφορούν τις Ακαδημίες μας και τα τμήματα τους.
Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους! Θα είμαστε κοντά τους σε ότι χρειαστούν!

Με εκτίμηση,

Εκ της Α.Ε. ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου