Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» με Μασκλαβάνο στον Αστέρα!-«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Παίκτης του Αστέρα Βάρης με κάθε επισημότητα είναι ο Ιάσονας Μασκλαβάνος. Όπως σας πληροφόρησε το «Epsanastisentra» από την Κυριακή, ο 22χρονος επιθετικός και η διοίκηση του Αστέρα είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία και απέμενε μόνο το τυπικό, με τη διοίκηση της ομάδας της Βάρης να γνωστοποιεί πριν από λίγο την οριστική συμφωνία με τον «ταύρο»!
Ο Μασκλαβάνος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μαρκό, με την οποία πέτυχε φέτος επτά γκολ στο πρωτάθλημα. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αστέρα, ο 22χρονος επιθετικός ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Αστέρα, Δημήτρη Πάπιο, για τον τρόπο που τον προσέγγισε, στάθηκε στο πόσο οργανωμένο σωματείο είναι η νέα του ομάδα και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.
«Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Αστέρα Βάρης κ. Πάπιο για τον τρόπο που με προσέγγισε. Είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και από την πρώτη στιγμή μου το έδειξε», τόνισε ο Μασκλαβάνος και πρόσθεσε: «Σίγουρα ο Αστέρας είναι ένα από τα πιο οργανωμένα σωματεία της Ανατολικής Αττικής και θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας μου. Το μόνο που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου