Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δημητρόπουλος: «Στέρεες βάσεις στον Σαρωνικό για να χτιστεί μια ισχυρή ομάδα»

Την πεποίθησή του ότι ο Σαρωνικός έχει στέρεες βάσεις με τα τμήματα υποδομής του και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον ίδιο να χτίσει ένα ισχυρό οικοδόμημα εξέφρασε με δηλώσεις του στο «epsanastisentra» ο Γιώργος Δημητρόπουλος. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Αναβύσσου στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα θα συνεχίσει να πορεύεται βάσει του πλάνου πενταετίας που έχει τεθεί από την περσινή σεζόν και ότι η ομάδα θα έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, χωρίς να γίνουν υπερβολές στο μπάτζετ.
Παράλληλα, ο Δημητρόπουλος υποσχέθηκε η ομάδα να κάνει τα πάντα για να ευχαριστεί τους φιλάθλους που θα έρχονται στο γήπεδο και σημείωσε ότι όταν ολοκληρωθεί το «παζλ» του ρόστερ της νέας περιόδου, τότε θα μπορεί να γίνει κουβέντα για συγκεκριμένους στόχους. Ουσιαστικά ο νεαρός προπονητής στάθηκε στις μεταβλητές Ισχυρές ακαδημίες-χαμηλό μπάτζετ-αθλητική ομάδα και ισχυροποίηση του ντόπιου στοιχείου, που θα αποτελούν τον «άξονα» πάνω στον οποίο θα προχωρήσει ο Σαρωνικός τη νέα σεζόν.
«Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εσένα προσωπικά για το ενδιαφέρον που δείχνεις για το ποδόσφαιρο της ανατολικής Αττικής σε αυτή την πρώτη συνέντευξη που δίνω για τη νέα χρονιά», τόνισε αρχικά ο Δημητρόπουλος και συνέχισε: «Δεν ήρθα για να γκρεμίσω τα όσα όμορφα έχει δημιουργήσει αυτή η νέα διοίκηση. Επίσης πρέπει να σημειώσω ότι δεν έχει αλλάξει το πλάνο 5ετιας που είχε τεθεί από την προηγούμενη χρονιά, ώστε στην ομάδα να συμμετέχουν ποδοσφαιριστές με ταλέντο από την γύρω περιοχή, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και υψηλές φιλοδοξίες, χωρίς να γίνουν υπερβολές στο μπάτζετ. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν έχουν προοπτική ώστε και την επόμενη σεζόν να βρίσκονται στην ομάδα μας και κάθε χρονιά να εμφανίζεται ο Σαρωνικός ακόμη πιο δυνατός ακόμη πιο ισχυρός.
Στην ομάδα υπάρχουν οι πιο στέρεες βάσεις για να χτίσει κάποιος το οικοδόμημα μιας ισχυρής αντρικής ομάδας και αυτό είναι οι ακαδημίες πρότυπο του Σαρωνικού, για τις οποίες μιλούν άπαντες στην ανατολική Αττική με τα καλύτερα λόγια αφού αυτή είναι η πραγματικότητα».
Όσον αφορά τους στόχους, ο Δημητρόπουλος υποστήριξε: «Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με παίκτες και σε λίγες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις. Όταν με το καλό τελειώσουν οι μεταγραφές και έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ρόστερ της νέας σεζόν θα μπορέσουμε να θέσουμε και τους στόχους. Το σίγουρο είναι ότι η βιωσιμότητα της ομάδας και η συνέχειά της δεν θα διαταραχθούν και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που θα έρχονται στο γήπεδο για να μας παρακολουθούν».

**Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον Γιώργο Δημητρόπουλο για τη θετική του παρατήρηση και του εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και καλά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου