Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Πρώτη «βόμβα» με Έλενα ο Σαρωνικός!

Τις… άγριες διαθέσεις τους από νωρίς έδειξαν στον Σαρωνικό που με το καλημέρα πυροδότησαν «βόμβα» για την κατηγορία, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σιδερή Έλενα. Πρόκειται για έναν παίκτη με παραστάσεις από την Α’ ΕΠΣΑΝΑ με τις φανέλες του Κεραυνού Κερατέας και του Ολυμπιακού Λαυρίου, με τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιώργο Δημητρόπουλο να τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Σαρωνικού αναφέρεται: «Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σιδερή Έλενα.
Ο Σιδερής ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα Αναβύσσου, συνέχισε στον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Α΄κατηγορία και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό Λαυρίου (όπου συνεργάστηκε με τον νέο τεχνικό της ομάδας μας Γιώργο Δημητρόπουλο) και πέρσι στον Κεραυνό Κερατέας.
Θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της περιοχής μας, με συμμετοχές στις Μικτές της ΕΠΣΑΝΑ και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού.
Καλωσορίζουμε τον Σιδερή Έλενα στην οικογένεια του Σαρωνικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου