Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Παρέμεινε και ο Ζερμπίνης στο Κρυονέρι

Τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Γιώργο Ζερμπίνη ανακοίνωσαν από το Κρυονέρι. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός σε δήλωσή του τόνισε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, με τη διοίκηση να σημειώνει πως ήταν κοινή επιθυμία να συνεχίσει ο παίκτης στην ομάδα.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΑΟ Κρυονερίου αναφέρεται: «Ο Α.Ο Κρυονερίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή της ανδρικής ομάδας Γιώργο Ζερμπίνη (Giwrgos)
Ο Γιώργος προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ανδρικού τμήματος, ενώ σε δήλωσή του ανέφερε: ''Πού να πάω πρόεδρε, εδώ θα τα κρεμάσω''
Η επιθυμία της Διοίκησης όσο και του Γιώργου ήταν να παραμείνει και να συνεχίσει μέχρι το τέλος της αθλητικής του πορείας στον Α.Ο.Κ. οπότε η διαδικασία εξελίχθηκε εντελώς τυπικά.
Ο προγραμματισμός, ο σχεδιασμός και οι συζητήσεις για την στελέχωση των τμημάτων του συλλόγου μας για τη νέα χρονιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου